وب هاستینگ، پروسه ای است که امکان بارگذاری و نگهداری صفحات وب و کلیه محتویات آنها بر روی یک سرور قابل دسترسی برای عموم فراهم می کند. این سرور، در واقع یک مرکز داده است که اطلاعات مخزن سایت شما را ذخیره می کند و برای عمومدسترسی و استفاده قرار می دهد. هر وبسایتی برای فعالیت به وب هاست نیاز دارد، زیرا شما حتی اگر یک سایت بسیار جذاب داشته باشید هیچ ارزشی نخواهد داشت مگر آنکه آن را در دسترس دیگرانی قرار دهید. این تحتانی و پایینترین نکته برای ایجاد یک سایت است.
انواع وب هاستینگ
1. هاستینگ اشتراکی در این نوع هاستینگ، چندین وبسایت مختلف در یک سرور واحد میزبانی می شوند. این نوع هاستینگ برای وبسایت هایی با ترافیک کم و هزینه پایین مناسب است.
2. هاستینگ اختصاصی هاستینگ اختصاصی، به وبسایت صاحبان فرصت می دهد که سرور خودشان را داشته باشند و به دلیل داشتن منابع بیشتر، قابلیت تغییرات بیشتر، حفظ امنیت بیشتر و کنترل کامل را دارا باشند.
3. هاستینگ ابری هاست ابری امکان بهره برداری از یک شبکه از سرور ها را به شما می دهد که می تواند از داشتن ایمنی و امنیتی بیشتر برخوردار باشد.
4. هاستینگ مجازی خصوصی، VPS هاستینگ مجازی خصوصی ها باعث می شود که شما به تمام منابع سرویس دهنده دسترسی داشته باشید. شما به صورت اختصاصی با کامپیوتر شخصی شما در اینترنت ارتباط بر قرار می کنید.
5. هاستینگ ابری اختصاصی اختصاصی باعث می شود از تمام منابع سرویس دهنده استفاده کنید و در عین حال دیگر کاربران نتوانند به آن دسترسی داشته باشند.
چیزی که بیشتر از هرچیزی تاثیر بر سرعت و فعالیت سایت شما دارد سرعت سرور در نگهداری سایت وب است. یک سرور با سرعت بالا می تواند در عملیات بارگذاری اینترنتی، صفحات وب و دیگر منابعی که شما در دسترس دیگران قرار می دهید، موثر و آن را بهتر و جذاب تر کند.